moederdag 2018

Moederdag 2018 – 13 mei

13 mei is het weer zo ver. Moederdag!

Natuurlijk verdiend je moeder altijd een aardigheidje , cadeau of een lief gebaar op moederdag. Daarom hebben wij hier wat tips om  er een leuke moederdag van te maken.

De “nieuwe” moeder

In dit geval is de kans groot dat jij de vader bent en dan is het jou taak om namen je kleine grut er een leuke moederdag van te maken. Gaan je kinderen naar de opvang dan heb je wellicht al geluk als het gaat om het maken van een leuk klein cadeautje. Zorg dan echter wel dat je dit dan niet vergeet mee te nemen bij de kinderopvang en anders kun je zelf altijd iets eenvoudigs namens en / of samen met je kind knutselen. Knip bijvoorbeeld een hartje uit , leg de hand van je kind er op trek met een lijn zijn of haar hand over en schrijf er vervolgens wat liefs in of laat de hand inkleuren. Voila jij bent gered 😉

Je “eigen” moeder

In dit geval heb je ervaring, je weet wat je moeder leuk vind en probeer haar op zijn minst te  bellen. Iets knutselen is natuurlijk niet meer nodig al zal ze dit vast wel grappig vinden. Anders raden wij gewoon aan om een leuke kaars of wellicht een mooie vaas voor je moeder aan te schaffen maar het meest eenvoudigst en wellicht ook wel het meest attent is gewoon een mooie bosje bloemen, chocolaatjes of iets anders voor bij de thee.